ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελευταία πράξη του δράματος - Οδηγείται στη τελευταία της κατοικία η Χριστιάνα Παττίχη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τελευταία πράξη του δράματος - Οδηγείται στη τελευταία της κατοικία η Χριστιάνα Παττίχη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη τελευταία της κατοικία οδηγείτε το Σάββατο 16/9, η άτυχη Χριστιάνα Παττίχη 50 ετών από την Λεμεσό, που έχασε την ζωή της την Τρίτη (12/9), όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα της.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, το Σάββατο (16/9) η ώρα 11:30 το πρωί  και της νεκρώσιμης ακολουθίας θα προστεί ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος. Η οικείοι της άτυχης Παττίχη, παρακαλούν όσους παραστούν στη κηδεία αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) ή στην Ένωση Οικογενειών Στρατεύσιμων Κύπρου (Ε.Ο.Σ.Κ.)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE