ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε υπεραγορά και έκλεψαν, έκαναν όμως τη μεγάλη γκάφα

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε υπεραγορά και έκλεψαν, έκαναν όμως τη μεγάλη γκάφα

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 και 43 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα φέρεται να απέσπασαν από υπεραγορά στην Πέγεια δύο ηλεκτρικά εργαλεία συνολικής αξίας 225 ευρώ που βρίσκονταν σε χαρτοκιβώτιο και τράπηκαν σε φυγή με το όχημα τους που είχαν σταθμεύσει έξω από την υπεραγορά. Ακολούθως, μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και, αφού ελέγχθηκε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, διαφάνηκε ότι τα δύο πρόσωπα πήραν τα ηλεκτρικά εργαλεία και ακολούθως επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, του οποίου ο αριθμός εγγραφής φαινόταν πράγμα που μπορεί να θεωρηθεί και η «γκάφα» της μπάζας τους αφού γρήγορα έφθασαν στα ίχνη τους Μετά από εντατικές έρευνες της Αστυνομίας, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη Χλώρακα. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία και κατόπιν δικαστικού εντάλματος η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο προσώπων, τα οποία τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.