ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμο 10000 ευρώ για ξόβεργα και δίχτυ – 47χρονος στο Ζύγι κλήθηκε για εξηγήσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Πρόστιμο 10000 ευρώ για ξόβεργα και δίχτυ – 47χρονος στο Ζύγι κλήθηκε για εξηγήσεις

Πρόστιμο 10700ευρώ καλείτε να πληρώσει 64χρονος από την επαρχία Αμμοχώστου, όταν το πρωί της Τρίτης (12/9) μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της Μ.Μ.Α.Δ., εντόπισαν κα κατάσχεσαν αριθμό ξόβεργων και διχτύων παγίδευσης άγριων πτηνών.

Κατόπιν συνεννόησης της Αστυνομίας με την Υπηρεσία Θήρας, έγινε καταγγελία κατά του 64χρονου και έκδοση εξώδικου προστίμου 10700ευρώ, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις. Σε μια άλλη υπόθεση, γύρω στις 6:40 το πρωί της Δευτέρας, σε περιφραγμένο χώρο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της Μ.Μ.Α.Δ. εντόπισαν και κατάσχεσαν σε περιφραγμένο χώρο, δίχτυ παγίδευσης άγριων πτηνών. Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του περιφραγμένου χώρου κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου για εξηγήσεις, ενώ διερευνάτε υπόθεση κατοχής απαγορευμένων μέσων σύλληψης άγριων πτηνών. Ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Παρουσιάζει τον Επίσημο Προγραμματισμό Διακυβέρνησης για το 2026 ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

LIVE: Παρουσιάζει τον Επίσημο Προγραμματισμό Διακυβέρνησης για το 2026 ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Τον Επίσημο Προγραμματισμό Διακυβέρνησης για το 2026 παρουσιάζει, με ομιλία του που μεταδίδεται τηλεοπτικά και διαδικτυακά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE