«Είμαι νεαρός και φιλόδοξος και θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι»

«Είμαι νεαρός και φιλόδοξος και θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Γ.Σ.Ζ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision, και μίλησε για όλους και για όλα που αφορούν το οικοδόμημα της ΑΕΛ.

Δείτε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του Μπαλταζάρ:

Για τους παίκτες του και για την νοοτροπία που επικρατεί στην ομάδα:«Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή. Έχουμε πολύ καλές ομάδες να αντιμετωπίσουμε όμως οι παίκτες είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και λαμβάνουν τα μηνύματα που τους μεταφέρω»

Ποιες οι φιλοδοξίες και οι στόχοι του Πορτογάλου τεχνικού της ΑΕΛ:«Ξέρω καλά σε ποιά ομάδα είμαι προπονητής. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Είμαι νεαρός και φιλόδοξος και θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.