Οι περισσότεροι «βλέπουν» συντριβή – Θα τους διαψεύσει;

Οι περισσότεροι «βλέπουν» συντριβή – Θα τους διαψεύσει;

Στο Τσάμπιονς και δη στη φάση των ομίλων, ειδικά απέναντι σε «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα εκτός έδρας, είναι αυτονόητο ότι ο κάθε αντίπαλος που δεν βρίσκεται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, θα… «δεινοπαθήσει»!

Έτσι και ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση, όμως όπως είπε στις δηλώσεις του ο Νεκτάριος Πετεβίνος, η ομάδα της Λευκωσίας με αυτά που έχει πετύχει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, δικαιούται να διεκδικεί και να ονειρεύεται το αδύνατο, ακόμα και απέναντι σε «μεγαθήρια».

Βέβαια, κακά τα ψέματα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ήττα είναι αυτό που λέμε… «εντος προγράμματος» και το μεγάλο στοίχημα του Δώνη, είναι να μπορέσει να παρουσιάσει μία ομάδα με τσαγανό και αυτοπεποίθηση, η οποία δεν θα είναι διατεθειμένη να «παραδοθεί» στις… άγριες ορέξεις του αντιπάλου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE