Το πάει αλλιώς ο Πάμπος…

Το πάει αλλιώς ο Πάμπος…

Δεν ξέρουμε πόσοι το… πρόσεξαν, αλλά φαίνεται να αλλάζει πολιτική η Πάμπος. Με ποια έννοια;

Πολλοί είχαν προβλέψει ότι θα «εξαφανίζονταν» οι Κύπριοι παίχτες (με εξαίρεση τον Τζίμη), και θα χρησιμοποιούσε βασικούς, ως επί το πλείστον παίχτες που εντάχθηκαν το καλοκαίρι στους πράσινους.

Βλέπετε έκανε την… έκπληξη (τρόπος του λέγειν) ξεκινώντας τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια και τον Μάριο Δημητρίου δεξί μπακ.

O Ρενάτο Μαρκάσα (που έχει κι αυτός Κυπριακό διαβατήριο πλέον) είναι διαφορετική περίπτωση, επειδή ο Πάμπος τον ξέρει πολύ καλά. Ουσιαστικά αυτός τον έφερε πριν εννιά χρόνια στο νησί, για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς.

Είναι θετικό ότι ο Κύπριος τεχνικός αναδιπλώνεται.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Οι νέες προτάσεις και ιδέες που υπέβαλε η ελληνοκυπριακή πλευρά για τα ΜΟΕ, τη μεθοδολογία και την ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE