ΕΛΛΑΔΑ: Απήγαγαν 11χρονη από πλατεία για να την παντρέψουν

ΕΛΛΑΔΑ: Απήγαγαν 11χρονη από πλατεία για να την παντρέψουν

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (8/9) στη Πάτρα, όπου τρεις άνδρες “έκλεψαν” από την Πλατεία Κάτω Αχαϊας 11χρονη, με σκοπό να την παντρέψουν.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τρία άτομα, ένας 65χρονος, ένας 41χρονος και ένας 16χρονος, το βράδυ της Παρασκευής απήγαγαν, με τη θέληση της την 11χρονή, αλλά χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της, με σκοπό να την παντρέψουν. Η 11χρονη επέστρεψε στους γονείς της ενώ αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών ανδρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE