ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νόμιζε ότι κτύπησε σκύλο – «Εν είδα τίποτε τζαι έφυα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 76χρονος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νόμιζε ότι κτύπησε σκύλο – «Εν είδα τίποτε τζαι έφυα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 76χρονος

Τον ισχυρισμό ότι δεν κατάλαβε ότι κτύπησε άνθρωπο αλλά σκύλο, προέβαλε ο 76χρονος ύποπτος οδηγός του οχήματος που φέρεται να παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη Χατζηνικόλα, στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα χαράματα της Πέμπτης (7/9) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο 76χρονος ο οποίος έχει τεθεί υπό τετραήμερη προσωποκράτηση ανέφερε στους ανακριτές: «Αφού εσταμάτησα πιο πάνω. Έκαμα λλίον πισινή. Εν είδα τίποτε τζαι έφυα». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τον κτύπησε, τον εκτίναξε, τον είδε να καταλήγει στο χωράφι και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο – Αφήνει ορφανό ένα 2χρονο αγγελούδι Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος εγκατέλειψε τον άτυχο ποδηλάτη αφού προηγουμένως τον κτύπησε στο πίσω μέρος του ποδηλάτου και τον εκτίναξε στο κιγκλίδωμα για να καταλήξει στο χωράφι, στον κύριο δρόμο Καντού – Σουνίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε τον 33χρονο ποδηλάτη – Πρόκειται για 76χρονο από την Λεμεσό Τον άτυχο 33χρονο πατέρα ενός 2χρονου αγοριού εντόπισε διερχόμενη οδηγός η οποία κάλεσε την Αστυνομία. Ο 76χρονος εντοπίστηκε το αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Σάββατο 9/9 η κηδεία του καλοσυνάτου και χαμογελαστού Παναγιώτη – Η παράκληση των οικείων του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Τους 42 θα φτάσει την Τρίτη ο υδράργυρος - Πότε τίθεται σε ισχύ

Δεύτερη πυρκαγιά στην επ. Λευκωσίας - Στην μάχη τρία πτητικά μέσα

Γεν. Εισαγγελέας: Αναμένει στωικά την απόφαση του Δικαστηρίου για τον Ελεγκτή

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Χριστάκης Αριστείδου

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top