ΛΟΥΗΣ – ΑΣΤΕΡΩ: “Είμαστε 14 χρόνια σε ένταση” - Αλλαγές στο Λούης Night Show

ΛΟΥΗΣ – ΑΣΤΕΡΩ: “Είμαστε 14 χρόνια σε ένταση” - Αλλαγές στο Λούης Night Show

Αλλαγές στην εκπομπή Λούης Night Show, με νέες ενότητες και παιχνίδια με τον κόσμο που θα κάνουν τη διαφορά, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Hello”, o αγαπημένος κωμικός Λούης Πατσαλίδης, μαζί με τη σύζυγο του Αστέρω Κυπριανού.

Μιλώντας στο “Hello”, ο Λούης Πατσαλίδης ανάφερε ότι είναι ανεκτικός στη κριτική αφού είναι κάτι που σε βοηθά να βελτιώνεσαι, κάτι που δεν ισχύει για το ψέμα και τις εμμονές. Σε ερώτηση και προς τους δύο, Λούη και Αστέρω, για το τι είναι αυτό που χρειάζεται μια σχέση για να μη φθαρεί με τον χρόνο, ο αγαπημένος κωμικός ανάφερε ότι η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι είναι αυτό που διατηρεί μια σχέση ζωντανή και συμπλήρωσε χαριτολογώντας λέγοντας “Εμείς ευτυχώς είμαστε 14 χρόνια σε ένταση” . Η σύζυγός του Λούη, Αστέρω μίλησε για ενέργεια, ενδιαφέρον, αλληλοϋποστήριξη, τρέλα, έρωτας και αγάπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE