ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Όχημα κτύπησε μητέρα με παιδί και σκότωσε το σκύλο τους – Εγκατέλειψε τη σκηνή – Τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Όχημα κτύπησε μητέρα με παιδί και σκότωσε το σκύλο τους – Εγκατέλειψε τη σκηνή – Τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλος ένας ασυνείδητος οδηγός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα τραυματίζοντας δύο πρόσωπα, το ένα μάλιστα παιδί και σκότωσε το σκυλάκι τους, το οποίο επίσης κτύπησε με το όχημά του, ενώ εγκατέλειψε και την σκηνή.

Αναζητείται ο οδηγός, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή, ωστόσο απαθανατίστηκε από κάμερες ασφαλείας υποστατικού στην περιοχή Αγίους Τρίμιθιάς, όταν καθώς κινείτο στον δρόμο, κτύπησε με το όχημά του μια γυναίκα και το παιδί της, όπως επίσης και το σκυλί τους. Το σκυλάκι δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του και απεβίωσε, ενώ τα δύο πρόσωπα φέρονται να είναι καλά στην υγεία τους. Το τροχαίο, έγινε γνωστό μέσω διαδικτύου την Πέμπτη 7/9, όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από το άτυχο σκυλί, αλλά και εικόνες από το όχημα του ασυνείδητου οδηγού, ενώ όπως αναφέρεται στην δημοσίευση το τροχαίο έγινε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE