ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Άγριος ξυλοδαρμός και βίντεο στο Instagram με τα «κατορθώματα» των νταήδων τους έστειλε με χειροπέδες στα κρατητήρια

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Άγριος ξυλοδαρμός και βίντεο στο Instagram με τα «κατορθώματα» των νταήδων τους έστειλε με χειροπέδες στα κρατητήρια

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου διέταξε την Πέμπτη 7/9 την  κράτηση για δυο μέρες  τριών προσώπων τα οποία  είναι ύποπτα σε υπόθεση  επίθεσης και πρόκλησης  βαριάς σωματικής βλάβης και των οποίων η σύλληψη το βράδυ της Τετάρτης 6/9 και σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 29  Αυγούστου αναρτήθηκε στο INSTAGRAM  βίντεο διάρκειας 19 δευτερολέπτων  που απέσπασε σημαντικό  αριθμό προβολών και στο οποίο φαίνονται πέντε τουλάχιστον πρόσωπα να κτυπούν βίαια ένα  άγνωστο νεαρό άτομο. Από τις  εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία ότι το επεισόδια έγινε  στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αγία Νάπα στις 27 περασμένου Αυγούστου και σ’  αυτό ενέχονται  ένας 28χρονος  από τη Ρουμανία, ένας 25χρονος από τη Λευκωσία, ένας 47χρονος από τη Λάρνακα, ένας 27χρονος  από το Λιοπέτρι και ένας  47χρονος κάτοικος Αγίας Νάπας. Οι δυο τελευταίοι  συνελήφθησαν χτες το απόγευμα και τα σήμερα τα  ξημερώματα ο 28χρονος Ρουμάνος οι οποίοι και θα παραμείνουν υπό διήμερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE