Άντρας που αγνοείτο βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα της Μυτιλήνης

Άντρας που αγνοείτο βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα της Μυτιλήνης

Παρά την ηλικία του συνήθιζε να πηγαίνει μόνος του για ψαροντούφεκο

Παρά τα 81 του χρόνια συνήθιζε να πηγαίνει μόνος του για ψαροντούφεκο στις θάλασσες του Σιγρίου στη δυτική Λέσβο. Χθες ήταν η τελευταία του έξοδος αφού τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη βρέθηκε νεκρός σε βάθος πέντε μέτρων στη θαλάσσια περιοχή της Φανερωμένης Σιγρίου. Ο άτυχος 81χρονος αγνοείτο από χθες το απόγευμα και οι οικείοι του είχαν ενημερώσει τις Αρχές που ερευνούσαν για τη διάσωση του. Τελικά από στελέχη του λιμενικού Σώματος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο λιμάνι τυο Σιγρίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό μέσα σε διάστημα ενός μήνα για τη Λέσβο, μετά τον πνιγμό ενός 21χρονου ψαροντουφεκά στο Τάρτι της νότιας Λέσβου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.