Νέα κάθοδος Ολγκίν: Τι θα συζητήσει με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Ορόσημο η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ-Γκουτέρες
Επιστρέφει στην Κύπρο η ειδική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.
Από την έναρξη της νέας χρονιάς ο κόσμος της Ομόνοιας παρά τις όποιες δυσκολίες και μέσα από τις αντιξοότητες που υπήρξαν στο «τριφύλλι» τις προηγούμενες σεζόν, έδειξε με κάθε τρόπο ότι θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας του, με στόχο να σπρώξει κι αυτός με την σειρά του το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου για να κάνει κάτι κάλο αυτή την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Το «τριφύλλι» την ερχόμενη Κυριακή (10/9) θα μπει κι αυτό με την σειρά του στον χορό των εγχώριων διοργανώσεων με τον πρώτο αντίπαλο να ακούει στο όνομα Εθνικό Άχνας.
Πλέον είναι χιλιό ειπωμένο ότι η Ομόνοια στο πρώτο ματς της σεζόν έχει θέσει ως κύριο στόχο μόνο την νίκη και τους τρεις βαθμούς, στοιχεία που θα δώσουν στο «τριφύλλι» την ώθηση που χρειάζεται και μια αρκετά καλή δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις