Ώρα για τις πρώτες επίσημες απαντήσεις…

Ώρα για τις πρώτες επίσημες απαντήσεις…

Από την έναρξη της νέας χρονιάς ο κόσμος της Ομόνοιας παρά τις όποιες δυσκολίες και μέσα από τις αντιξοότητες που υπήρξαν στο «τριφύλλι» τις προηγούμενες σεζόν, έδειξε με κάθε τρόπο ότι θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας του, με στόχο να σπρώξει κι αυτός με την σειρά του το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου για να κάνει κάτι κάλο αυτή την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Το «τριφύλλι» την ερχόμενη Κυριακή (10/9) θα μπει κι αυτό με την σειρά του στον χορό των εγχώριων διοργανώσεων με τον πρώτο αντίπαλο να ακούει στο όνομα Εθνικό Άχνας.
Πλέον είναι χιλιό ειπωμένο ότι η Ομόνοια στο πρώτο ματς της σεζόν έχει θέσει ως κύριο στόχο μόνο την νίκη και τους τρεις βαθμούς, στοιχεία που θα δώσουν στο «τριφύλλι» την ώθηση που χρειάζεται και μια αρκετά καλή δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE