Εκρηκτικά εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα νότια του Παρισιού

Εκρηκτικά εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα νότια του Παρισιού

Γάλλοι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων , αφού νωρίτερα την Τετάρτη 6/9 είχαν εντοπιστεί υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών σε ένα διαμέρισμα στο Βιλζουίφ, στα νότια του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές και δικαστικές πηγές.

  Στο διαμέρισμα αυτό, που ήταν ακατοίκητο, βρέθηκαν φιάλες υγραερίου, καλώδια και άλλα υλικά. Μία πηγή που μίλησε στο πρακτορείο Reuters, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε αρχικά ότι είχε εντοπιστεί αδιευκρίνιστη ποσότητα της εκρηκτικής ύλης TATP, την οποία έχουν χρησιμοποιήσει αρκετές φορές οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στις επιθέσεις τους σε πόλεις της δυτικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Την υπόθεση έχει αναλάβει να ερευνήσει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της εισαγγελίας του Παρισιού. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη των «ύποπτων» υλικών από έναν άνδρα που εργάζεται στο κτίριο αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ο όρκος τιμής στους συναγερμικούς και τα ερωτήματα για τις Προεδρικές - Η πρότασή του για τα ενεργειακά

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ο όρκος τιμής στους συναγερμικούς και τα ερωτήματα για τις Προεδρικές - Η πρότασή του για τα ενεργειακά

Την ώρα που έθετε στο προσκήνιο την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση και την ανάγκη στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών, ο Αβέρωφ Νεοφύτου βρέθηκε αντιμέτωπος με επίμονες ερωτήσεις για τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE