ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα σε 22χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα σε 22χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ

Διάταγμα αποκλεισμού από όλους τους αθλητικούς χώρους, εξέδωσε την Τετάρτη (6/9) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στα γήπεδα, στον αγώνα της προκριματικής φάσης για το Champions League μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΒΙΤΟΡΟΥΛ Ρουμανίας.

Το διάταγμα αποκλεισμού ισχύει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ επόμενη ακρόαση ορίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, 2017. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη 22χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ για ένα μπουκάλι νερό Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.