ΠΑΦΟΣ: Μονοήμερη κράτηση στην 23χρονη με πλαστό διαβατήριο

ΠΑΦΟΣ: Μονοήμερη κράτηση στην 23χρονη με πλαστό διαβατήριο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη (5/9) 23χρονη από την Μολδαβία η οποία συνελήφθη χθες σε σχέση με υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Δικαστήριο διέταξε την μονοήμερη προσωποκράτηση της προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τον έλεγχο που έγινε στην 23χρονη από την Αστυνομία στο διαμέρισμα της στην Κάτω Πάφο, παρουσίασε πλαστό ρουμάνικο δελτίο ταυτότητας. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.