ΛΕΜΕΣΟΣ: 25χρονος είχε κλέψει 4 όπλα από οικία 61χρονου - Τον έψαχνε η Αστυνομία και τον εντόπισαν να κινείται στον αυτοκινητόδρομο

Στη σύλληψη ενός νεαρού προσώπου προχώρησε το βράδυ της Κυριακής 3/9, η Αστυνομία, για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας.
Συγκεκριμένα, 61χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, μεταξύ των ημερομηνιών 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου, 2017, άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και έκλεψαν τρία κυνηγετικά όπλα και ένα αεροβόλο πιστόλι, όλα συνολικής αξίας 3.100 ευρώ.
Η Αστυνομία, γύρω στις 10:50 το βράδυ της Κυριακής 3/9, έφτασε στη σύλληψη ενός 25χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την υπόθεση.
Ο 25χρονος εντοπίστηκε και ανακόπηκε με το όχημα του στη Λεμεσό, στο οποίο και ακολούθησε έρευνα από την Αστυνομία.
Στο όχημα του 25χρονου, εντοπίστηκαν μικρή ποσότητα ξηρής κάνναβης, κομμάτι από καλαμάκι που περιείχε ναρκωτική ουσία, όπως επίσης και κυλινδρικό σπαστήρα στο οποίο εντοπίστηκε εκ νέου ναρκωτική ουσία.
Επίσης, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ομοίωμα πιστολιού, μεταλλικό κουτί με αριθμό σφαιριδίων για αεροβόλο πιστόλι και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
Ο 25χρονος έφερε διάφορους ισχυρισμούς, ως προς τον λόγο κατοχής των πιο πάνω αντικειμένων, ωστόσο τέθηκε υπό κράτηση, μετά από δικαστικό ένταλμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
VIDEO: Φίδι βγήκε στο... σεργιάνι - Έκοβε βόλτες σε κεντρικό δρόμο της Κύπρου
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της Μαρούλας Σταύρου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της
Εικόνες ντροπής στη Λεμεσό: Δεκάδες σκύλοι ζουν σε άθλιες συνθήκες - «Τρέμουν, με όγκους και σκελετωμένα»
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ακραίες μέγιστες θερμοκρασίες - Πότε τίθεται σε ισχύ
Καύσωνας: Τα 4+1 λάθη που κάνουμε με το air condition - Τι πρέπει να ξέρουμε
Οι top 10 μάρκες οχημάτων που προτιμούν οι Κύπριοι - Οι διαφορές μεταξύ μεταχειρισμένων και καινούργιων
Ταξίδια: Αυτοί είναι οι προορισμοί που επέλεξαν οι Κύπριοι τον Αύγουστο - Τι ισχύει με τις τιμές