ΛΕΜΕΣΟΣ: Παιδιά εκτίθενται σε κίνδυνο σε δημόσιο πάρκο - «Απαράδεκτη κατάσταση» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παιδιά εκτίθενται σε κίνδυνο σε δημόσιο πάρκο - «Απαράδεκτη κατάσταση» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα πάρκο, γεμάτο σκουπίδια, σπασμένα γυαλιά και μπουκάλια, είναι δημόσιος κίνδυνος για όλους, αλλά κυρίως για τα παιδιά.  

Με αφορμή φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στην σελίδα στο Facebook «Παράπονα Λεμεσού», έρχεται στην επιφάνεια ένα θέμα, το οποίο είναι χιλιοειπωμένο μεν, άλυτο δε... Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, αφορούν πάρκο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό, στο οποίο όπως φαίνεται και στις εικόνες, υπάρχουν πεταγμένα σκουπίδια, μπουκάλια, σπασμένα γυαλιά παντού. Ο χώρος, είναι για παιδιά, με αυτή τη κατάσταση, όσο και να θέλουν να βρεθούν εκεί για να παίξουν, είναι λογικό οι γονείς να αποφεύγουν να τα αφήνουν, λόγω του κινδύνου που υπάρχει. Ωστόσο, τα σκουπίδια που είναι ριγμένα στο εν λόγω πάρκο, αλλά και οπουδήποτε αλλού - σε δημόσια θέα- δεν είναι κίνδυνος για τα παιδιά, αλλά για όλους μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE