ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΠΑΚ: Αναζητά τον υπολογιστή των 2000 ευρώ η Αστυνομία – Στοιχεία στον σκληρό για την υπόθεση

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΠΑΚ: Αναζητά τον υπολογιστή των 2000 ευρώ η Αστυνομία – Στοιχεία στον σκληρό για την υπόθεση

Υπολογιστή υψηλών προδιαγραφών, αναζητά η Αστυνομία στα πλαίσια των ερευνών για το σκάνδαλο με τα ερευνητικά προγράμματα στο ΤΕΠΑΚ.

Του Χρίστου Ζήνωνος Ενώπιον του δικαστηρίου, ο λοχίας που κατέθεσε για την υπόθεση, το πρωί της Παρασκευής 1/9, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η 1η ύποπτη, πρώην λειτουργός Υπηρεσίας Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ, φαίνεται να ζήτησε από καθηγητή να αγοράσει για την ίδια ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή υψηλών προδιαγραφών. Χωρίς να υπάρχει πρόνοια για την αγορά του υπολογιστή, η ύποπτη φαίνεται να κατάφερε να πιάσει στα χέρια της τον υπολογιστή αξίας 2000ευρώ. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΠΑΚ: Γύρω στις 400.000 πιο πλούσια η Ροζίτα – «Πιάσ’ τον γιό μου και την αδελφή μου για να βγει πληρωμή» Η Αστυνομία, στα πλαίσια της έρευνας αναζητά τον εν λόγο υπολογιστή, αφού εκτός από τεκμήριο, στο σκληρό του δίσκο ίσως να υπάρχουν και στοιχεία που σχετίζονται με το σκάνδαλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE