Βάζει και Μπεντόγια άμα θέλει ο Σοφρώνης

Βάζει και Μπεντόγια άμα θέλει ο Σοφρώνης

Δήλωσαν στον κατάλογο Α τον Μιγκέλ Μπεντόγια οι ιθύνοντες τον Απόλλωνα.

Προφανώς ο παίχτης δεν είναι ακόμα πλήρως έτοιμος, αλλά σε κάποια φάση θα είναι μια επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Ισπανός μέσος ήρθε το περασμένο Καλοκαίρι στη Λεμεσό, από τον Μάρτιο και μετά ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα υγείας (λοιμώδης μονοπυρήνωση) αναγκαστικά έμεινε παροπλισμένος.

Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να τον… κρατήσει στο μισθολόγιο, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμος να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Οι νέες προτάσεις και ιδέες που υπέβαλε η ελληνοκυπριακή πλευρά για τα ΜΟΕ, τη μεθοδολογία και την ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE