Επιμέλεια:
Στέλιος Στυλιανού
Ο 49χρονος Cem Besim Özgöker, επιχειρηματίας στο λιμάνι Αμμοχώστου όπου είχε τα δικά του φορτηγά και ιδιαίτερα δημοφιλής στην κατεχόμενη Αμμόχωστο έφυγε την Πέμπτη 31/8 μετά από αδιαθεσία που ένιωσε ενώ βρισκόταν στην Άγκυρα για θεραπεία αφού πριν από 5 χρόνια είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά και από τότε μια φορά το χρόνο πήγαινε για τον καθιερωμένο έλεγχο.
Η οικογένεια του ενημερώθηκε για τα τραγικά μαντάτα και ενώ οργάνωναν τη μεταφορά του 49χρονου πίσω στην Αμμόχωστο για την κηδεία του, ο πατέρας του δεν άντεξε την μεγάλη αυτή απώλεια, με αποτέλεσμα να ανεβεί η αρτηριακή του πίεση και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο ηλικιωμένος άντρας υπέστη αιμορραγία εγκεφάλου και γύρω στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης 31/8 άφησε την τελευταία του πνοή.
Η τραγική ιστορία της οικογένεια φιλοξενείται στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site των κατεχομένων τα οποία αναφέρουν ότι ο 49χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο κοριτσάκια.