Η Ευριπίδου δεν θα απουσιάζει μόνο την Πέμπτη από το τιμόνι της εκπομπής! Ο λόγος;

Η Ευριπίδου δεν θα απουσιάζει μόνο την Πέμπτη από το τιμόνι της εκπομπής! Ο λόγος;

Δυστυχώς η παρουσιάστρια του "Όλα Για Σένα" δεν θα τα καταφέρει να καλησπερίσει τους τηλεθεατές...

Σήμερα Πέμπτη,31 Αυγούστου και αύριο Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου λόγω μιας μικρής αδιαθεσίας δε θα βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής «Όλα Για Σένα». Η παρουσιάστρια της εκπομπής θα επανέλθει δριμύτερη τη Δευτέρα αφού πάνε όλα καλά με την υγεία της. Σύμφωνα με το tvonenews, πρόσωπο έκπληξη αναλαμβάνει αυτές τις δύο μέρες την παρουσίαση της εκπομπής και δεν είναι άλλο από τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.