Προστασία της ζωής του Φαίδωνος από Αστυνομία – Περίπολα έξω από το σπίτι και τη δουλειά του

Προστασία της ζωής του Φαίδωνος από Αστυνομία – Περίπολα έξω από το σπίτι και τη δουλειά του

Σε προληπτικά μέτρα προστασίας του δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος προχωρά η Αστυνομία, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του για τις Τουρκοκυπριακές περιουσίες.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», σημειώνει ότι η Αστυνομία αποφάσισε προληπτικά όπως προστατεύει τον δήμαρχο Πάφου παρόλο που όπως υπογραμμίζει δεν υπάρχει κάποια πληροφορία ότι απειλείται η ζωή του. Ως εκ τούτου, η απόφαση αυτή λήφθηκε για να δράσει προληπτικά, αφού ο κ. Φαίδωνος προχώρησε σε επώνυμες καταγγελίες πέρα των 30 ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται σε ενδεχόμενες παρατυπίες σε σχέση με τις Τουρκοκυπριακές περιουσίες στη Πάφο. Όπως προσθέτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αστυνομικοί με πολιτική περιβολή θα παρίστανται έξω από το σπίτι του με πολιτική περιβολή αλλά και στο χώρο εργασίας του, για όσο χρόνο χρειαστεί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE