«Πολύ λίγες ομάδες στην Ευρώπη πετυχαίνουν ότι το ΑΠΟΕΛ»

«Πολύ λίγες ομάδες στην Ευρώπη πετυχαίνουν ότι το ΑΠΟΕΛ»

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και της Εθνικής Κύπρου, Χριστάκης Χριστοφόρου, ήταν καλεσμένος στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ, «Από ΜΕΡΑ, σε ΜΕΡΑ» και μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου, αλλά και τις επιτυχίες των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο κ. Χριστοφόρου: «Θα πρέπει οι φίλαθλοι να στηρίξουν τη προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας, υπήρχε και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα… Νομίζω στην έδρα μας μπορούμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα».

Για το υλικό μας, που είναι το ταβάνι; «Όταν αναλάβαμε έπρεπε να χειριστούμε την κατάσταση σαν μεταβατικό στάδιο. Φέραμε νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν το ταλέντο. Θέλαμε με αυτούς να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.