ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δεν παραδέχθηκε ο 19χρονος - Διάταγμα αποκλεισμού

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δεν παραδέχθηκε ο 19χρονος  - Διάταγμα αποκλεισμού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του, παρουσιάστηκε την Τρίτη(29/8) , 19χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί τη Δευτέρα (28/8) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις 23 Αυγούστου, 2017, μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ Λάρνακας στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου ΓΣΖ.

Ο 19χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και έτσι το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση στις 20 και 23 Οκτωβρίου 2017. Επίσης το Δικαστήριο, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους στους οποίους διεξάγεται ποδοσφαιρικός ή/ και άλλος αθλητικός αγώνας ή εκδήλωση ή συμβάν που συμμετέχει το σωματείο Ανόρθωση Αμμοχώστου, καθώς επίσης και την παρουσία και παραμονή του σε Αστυνομικό Σταθμό κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού ή άλλου αθλητικού αγώνα ή εκδήλωσης ή συμβάντος που συμμετέχει το σωματείο Ανόρθωση Αμμοχώστου, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο κατηγορούμενος αφού εκπλήρωσε όλους τους όρους που έθεσε το Δικαστήριο, αφέθηκε ελεύθερος. Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα (28/8), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταχωρήθηκε υπόθεση για άλλα δέκα πρόσωπα που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση. Για τους δύο ορίστηκε ως ημερομηνία για απάντηση στις κατηγορίες η 15η Σεπτεμβρίου 2017, ενώ για τους υπόλοιπους ορίστηκαν ημερομηνίες για ακρόαση της υπόθεσης, στις 20 και 23 Οκτωβρίου 2017. Εναντίον και των δέκα εκδόθηκαν διατάγματα αποκλεισμού τους από τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Tο ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE