ΚΥΠΡΟΣ: Ένας στους δέκα οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ – 25% των θανατηφόρων λόγω ποτού

ΚΥΠΡΟΣ: Ένας στους δέκα οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ – 25% των θανατηφόρων λόγω ποτού

Δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό οι κύπριοι οδηγοί, αφού μετά από εκστρατεία της Αστυνομίας ελέγχου για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης που πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι τις 13 Αυγούστου, ένας στους δέκα οδηγούς που σταμάτησαν τα μέλη της τροχαίας για έλεγχο, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι από τις 7 μέχρι τις 13 Αυγούστου, διενεργήθηκαν 2878 έλεγχοι αλκοόλης κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι 270 οδηγοί οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και καταγγέλθηκαν. Η ανακοίνωση ακόμη αναφέρει ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων ατυχημάτων, αφού γύρω στο 25% των θανατηφόρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλονται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE