ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν στα πράσα «μαιμού» γιατρό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν στα πράσα «μαιμού» γιατρό

Πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία και έκανε λόγο για 43χρονο Ελληνοκύπριο στη Λεμεσό, ο οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος στον Ιατρικό Σύλλογο, αλλά διατηρούσε ιατρείο σε διαμέρισμα, οδήγησε στη σύλληψη του γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (29/8).

Του Χρίστου Ζήνωνος  Ενημέρωση που είχε το ThemaOnline από την Αστυνομία, δεν επιβεβαιώνεται ότι ο 43χρονος δεν έχει πτυχίο ιατρού, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί με την ολοκλήρωση των ερευνών. Στο χώρο που διατηρούσε ως ιατρείο ο 43χρονος, βρέθηκα τεκμήρια όπως σύριγγες, σκευάσματα για αισθητικές επεμβάσεις και ιατρικά κρεβάτια. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τον ύποπτο έπιασαν στα πράσα όταν αστυνομικός υπό κάλυψη έκλεισε ραντεβού για αισθητική επέμβαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»

Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»

Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE