Χριστιάνα ή Ευριπίδου παρακολούθησε ο κόσμος; Ποια πανηγυρίζει την επόμενη της πρεμιέρας;

Χριστιάνα ή Ευριπίδου παρακολούθησε ο κόσμος; Ποια πανηγυρίζει την επόμενη της πρεμιέρας;

10:38 - Τα νούμερα μίλησαν... 28 Αυγούστου και οι εκπομπές "Όλα Για Σένα" και "Με αγάπη Χριστιάνα'' έκαναν πρεμιέρα με το ενδιαφέρον της επόμενης μέρας να επικεντρώνεται στα νούμερα τηλεθέασης.

Της Νατάσας Κακούτση Όπως θα δείτε και στον πίνακα της AGB Nielsen που ακολουθεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους κατάφερε να επικρατήσει με ενδεικτικό μέσο όρο 23,4% με την απογευματινή εκπομπή του Alpha Κύπρου ''Με Αγάπη Χριστιάνα'', ενώ η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η εκπομπή "Όλα για Σένα'' κατάφεραν να συγκεντρώσουν 18,6%. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ακούμπησε μέχρι 31,6% που αποτελεί ρεκόρ τηλεθέασης σε τέταρτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE