Το σκέφτεται για το ταξίδι στη Σαλόνικα! Για ποιο λόγο

Το σκέφτεται για το ταξίδι στη Σαλόνικα! Για ποιο λόγο

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για τη διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Mέχρι και την Παρασκευή ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση του Αρη για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το οποίο θα είναι το πιο δυνατό τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Φυσικά οι «κίτρινοι» προσδοκούν από το φιλικό αυτό να έχουν και έσοδα, αφού ο κυπριακός σύλλογος είναι ιδιαίτερα εμπορικός έπειτα και από την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League (σ.σ ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League και λανθασμένα γράφτηκε στην Ελλαδική ιστοσελίδα για Europa League).


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.