Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή Τόχνης – Καλαβασού - «Κάηκε αριθμός από πεύκα» - Κινδύνεψε κατοικία

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή Τόχνης – Καλαβασού - «Κάηκε αριθμός από πεύκα» - Κινδύνεψε κατοικία

Υπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 1700 πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Τόχνης – Καλαβασού. Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι δυνάμεις θα παραμείνουν στο χώρο κατά τη διάρκεια της νύχτας για επιτήρηση.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 14:05 και τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 17:00, ανέφερε, απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Κεττής. Προηγούμενη ενημέρωση: Απειλήθηκε κατοικία – Τοποθέτηση Κοινοτάρχη στο ThemaOnline Πρόσθεσε ότι στο χώρο θα παραμείνουν δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας έτσι ώστε να ασφαλιστεί η περίμετρος και για τυχόν αναζωπυρώσεις. Σε ερώτηση για την ζημιά που προκάλεσε η πυρκαγιά απάντησε ότι έχουν καεί τέσσερα περίπου εκτάρια από ξηρά χόρτα και βλάστηση καθώς και αριθμός από πεύκα. Ευτυχώς, σημείωσε ο κ. Κεττής, "ήταν πολύ έγκαιρη η κινητοποίηση και των εναέριων και των επίγειων δυνάμεων", προσθέτοντας πως "υπήρχαν πολύ σφοδροί άνεμοι". Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE