ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Αυτοικανοποίηση από 44χρονο αστυνομικό ενώπιον λουομένων - Σύλληψή του και πειθαρχικά μέτρα

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Αυτοικανοποίηση από 44χρονο αστυνομικό ενώπιον λουομένων - Σύλληψή του και πειθαρχικά μέτρα

Καταγγελία που έφτασε στην Αστυνομία έκανε λόγο για άνδρα ο οποίος αυνανιζόταν δημόσια οδήγησε στη σύλληψη Αστυνομικού από την Λευκωσία.

Του Χρίστου Ζήνωνος Όπως ανέφερε στο ThemaOnline αρμόδια πηγή, γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (27/8), έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από λουόμενους που ανέφερε ότι άντρας αυνανιζόταν δημόσια σε παραλία στον Πρωταρά. Στο χώρο έφτασαν μέλη της Αστυνομίας όπου μετά από υπόδειξη πολίτη, έγινε εξακρίβωση στοιχείων του εν λόγω άνδρα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 44χρονο Αστυνομικό από την Λευκωσία. Γύρω στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής, ο 44χρονος συνελήφθη, μετά από έκδοση σχετικού εντάλματος και εναντίον του διερευνάται υπόθεση άσεμνης πράξης ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ταυτόχρονα διατάχθηκε πειθαρχική και διοικητική έρευνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE