Έχασε την άνιση μάχη η κόρη του προέδρου της ΚΟΠ…

Έχασε την άνιση μάχη η κόρη του προέδρου της ΚΟΠ…

Την τελευταία δεκαετία η θυγατέρα του προέδρου της ΚΟΠ, Έλμα Κουτσοκούμνη έδωσε σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Δυστυχώς πριν μερικές ώρες, εγκατέλειψε τα εγκόσμια.

Η ιστοσελίδα μας, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και στην οικογένεια του.

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
«Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 33 ετών, η κόρη του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Έλμα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον κ. Κουτσοκούμνη και την οικογένεια του για τη μεγάλη τους απώλεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE