ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Καταστράφηκε ολοσχερώς όχημα Ελληνοκύπριου - Κακόβουλη ενέργεια λέει η Αστυνομία

ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Καταστράφηκε ολοσχερώς όχημα Ελληνοκύπριου - Κακόβουλη ενέργεια λέει η Αστυνομία

Πυρκαγιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα κατέστρεψε ολοσχερώς αυτοκίνητο στη Δρομολαξιά, ιδιοκτησίας Ελληνοκυπρίου 73 χρόνων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας 28/8, λήφθηκε πληροφορία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λάρνακα ότι υπήρχε φωτιά σε αυτοκίνητο στην Δρομολαξιά. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Επί τόπου μετέβη αστυνομικός από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ο οποίος ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο ανήκει σε Ελληνοκύπριο ηλικίας 73 χρόνων από τη Δρομολαξιά. Προκαταρκτικά φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα εξακριβωθούν από τις έρευνες που θα διενεργηθούν σήμερα από την Πυροσβεστική, την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

*φωτογραφία αρχείου Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE