Χ.Αριστοτέλους: «Δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους του στενού μου κύκλου» - «Ξέρω ποιος είπε ότι πληρώνω τον Εφραίμ για να είναι μαζί μου»

Χ.Αριστοτέλους: «Δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους του στενού μου κύκλου» - «Ξέρω ποιος είπε ότι πληρώνω τον Εφραίμ για να είναι μαζί μου»

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Tvmania η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναφέρει ότι μετά από μια δεκαετία στο προσκήνιο έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα που σχετίζεται με την “εισβολή” τρίτων στη προσωπική της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια λέει πως η ίδια δεν αντιμετωπίζει τον εαυτό της ως “Χριστιάνα της τηλεώρασης” αλλά ως άνθρωπος που ξυπνά κάθε πρωί για να πάει στη δουλειά της , χωρίς να την ενδιαφέρει τι λέγεται και γράφεται για το άτομο της αλλά και αυτό με μέτρο. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μετά από σχετική ερώτηση μιλά για επιθέσεις που δέχθηκε τόσο από ανθρώπους του χώρου αλλά και από τον στενό της κύκλο, ενώ διευκρινίζει ότι τα άτομα αυτά, εννοείται πως δεν ανήκουν πια στον κύκλο της. Ακόμη, η Αριστοτέλους σχολιάζει τα όσα ακούστηκαν για το ότι πληρώνει τον Γιώργο Εφραίμ για να είναι μαζί της, λέγοντας ότι αν τα σχόλια αυτά δεν έκρυβαν τόση χολή και κακία θα μπορούσε να γελάει μέχρι αύριο, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ξέρει ποιος το είμαι και ότι είναι του χώρου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE