ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΑΛΙΟΥ: Υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια – Συμφερόντων Ροδοθέου η αποθήκη – Επίθεση με ρουκέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΑΛΙΟΥ: Υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια – Συμφερόντων Ροδοθέου η αποθήκη – Επίθεση με ρουκέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

11:50 - Το ενδεχόμενο να κρύβεται εγκληματική ενέργεια πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη στη βιομηχανική περιοχή Δαλίου, είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Του Φάνη Μακρίδη Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, υπάρχουν σημάδια που καταδεικνύουν ότι η φωτιά δεν αποκλείεται να ξέσπασε μετά από ρίψη ρουκέτας, πιθανόν από RPG. Η αποθήκη φαίνεται να σχετιζόταν με συμφέροντα του επιχειρηματία από τη Λευκωσία Άντρου Ροδοθέου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 12 του περασμένου Απριλίου, μετά από εγκληματική ενέργεια. Είχε πυροβοληθεί νύχτα ενώ βρισκόταν εντός της οικίας φίλου του σε περιοχή της Λεμεσού. Φιλοξενείτο εκεί μαζί με άλλα πρόσωπα. Στην αποθήκη υπήρχαν προϊόντα, τα οποία διατίθονταν στην κυπριακή αγορά (σε καφετέριες, υπεραγορές, περίπτερα κ.α.), όπως εμφιαλωμένα νερά. Βέβαια, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά και από τις εξετάσεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE