Σενάριο για Πάρντο και Νεόφυτο…

Σενάριο για Πάρντο και Νεόφυτο…

Πλησιάζει η μέρα που ο Γιώργος Δώνης, θα λάβει τις αποφάσεις του για παίχτες (κατάλογου Α) που θα «κόψει» για να έλθουν άλλοι στη θέση τους.

Ένα τα σενάρια που κυκλοφορούν (εδώ και μέρες) είναι ότι μπορεί να ειδοποιηθεί ο Πάρντο για πρόωρη διακοπή συμβολαίου. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να πάρουν τερματοφύλακα Κύπριο ή κοινοτικό για τον Κατάλογο Β’.

Ακούγεται ότι μπορεί να ζητήσουν από τον Άρη, να τους «επιστρέψει» άμεσα στον Νεόφυτο Μιχαήλ.

Δικαιούται ο Κύπριος κίπερ να επιστρέψει στον Αρχάγγελο, επειδή ακόμα δεν έγραψε επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τη Λεμεσιανή ομάδα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.