Με αυτούς θα ταξιδέψει στην Κρήτη (Αποστολή)

Με αυτούς θα ταξιδέψει στην Κρήτη (Αποστολή)

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε η ομάδα της Ομόνοιας.

Η ανακοίνωση: Η αποστολή της Ομόνοιας θα αναχωρήσει με ναυλωμένη πτήση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας το Σάββατο, 27 Αυγούστου, στις 07:40 και θα φτάσει στο Ηράκλειο στις 09:00.

Αποστολή: Κωνσταντίνος Παναγή, Πιτ Φελτχούιζεν, Ανδρέας Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Τζαΐλσον Αραούχο, Φαμπρίσιο, Ανδρέας Φραγκέσκου, Γουίλιαμ Σοάρες, Μπόρχα Εκίθα, Φάνος Κατελάρης, Άλεξ Σοάρες, Νικάντρο Μπρέβελντ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Κανού, Δημήτρης Χριστοφή, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες, Ανδρέας Κατσαντώνη, Ράφα Λόπες και Ματ Νταρμπισάιαρ.

Η Ομόνοια θα προπονηθεί το Σάββατο (27/08) στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE