ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικό για τον Απόλλωνα! Στην «εξορία» η Αταλάντα

Θετικό για τον Απόλλωνα! Στην «εξορία» η Αταλάντα

> style="text-align: justify"> >

Θετικό είναι για τον Απόλλωνα ότι η Αταλάντα δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το δικό της γήπεδο, την έδρα της, στα παιχνίδια του πέμπτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα και πληροφορίες από τη χώρα, για κάποιους λόγους δεν μπορεί η Αταλάντα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της «Stadio Atleti Azzurri d’Italia» για αυτά τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Έτσι, πήρε την έγκριση όπως δηλώσει ως έδρα το γήπεδο της Σασσουόλο, «Mapei Stadium – Città del Tricolore», έτσι τα παιχνίδια της για τον πέμπτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, δη αυτό με τον Απόλλωνα θα το δώσει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Είναι πρόβλημα να μην παίζουμε στο Μπέργκαμο, αλλά ευχαριστούμε τη Σασσουόλο για τη φιλοξενία» σχολίασε ο πρόεδρος της Αταλάντα, Αντόνιο Περκάσσι (Antonio Percassi), σε δηλώσειςτου που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα corrieredellosport.it


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top