Πρόγραμμα εφαρμογής στρατιωτικής συνεργασίας υπέγραψαν Κύπρος και Αίγυπτος

Πρόγραμμα εφαρμογής στρατιωτικής συνεργασίας υπέγραψαν Κύπρος και Αίγυπτος

Στρατιωτική αντιπροσωπεία από το Υπουργείο Άμυνας της Αιγύπτου πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο και υπέγραψε με τη Λευκωσία πρόγραμμα εφαρμογής στρατιωτικής συνεργασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, η επίσκεψη της αιγυπτιακής αντιπροσωπείας εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης των σχέσεων Στρατιωτικής Συνεργασίας και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψης του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη στην Αίγυπτο. Προστίθεται ότι κατά την επίσκεψή της, η αιγυπτιακή αντιπροσωπεία είχε επαφές με αξιωματικούς του Υπουργείου Άμυνας, του ΓΕΕΦ και του ΚΣΕΔ. Χθες, Τετάρτη, υπογράφηκε στο Συντονιστικό Κέντρο «ΖΗΝΩΝ» Πρόγραμμα εφαρμογής Στρατιωτικής συνεργασίας, σε επίπεδο Ειδικών Επιχειρήσεων Έρευνας – Διάσωσης και Ναυτικής Συνεργασίας για τα έτη 2017-18 από τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Επιτελείου του Υπουργείου Άμυνας Πλοίαρχο Κώστα Φυτιρή και τον Ταξίαρχο Ahmed Fahmy Ahmed.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE