Συναινετικό το διαζύγιο Δημόπουλου - Alpha Κύπρου!

Συναινετικό το διαζύγιο Δημόπουλου - Alpha Κύπρου!

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2017 αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Κάθε Μέρα Άλλη Μέρα» χωρίς να ανανεώσει το ραντεβού του για το φθινόπωρο.

Τότε αυτό που αιωρείτο στον αέρα ήταν οι εξαιρετικές σχέσεις του παρουσιαστή με τους ιθύνοντες του καναλιού και η διάθεση και από τις δύο πλευρές για μια ενδεχόμενη νέα συνεργασία κατά την τρέχουσα σεζόν. Δυστυχώς το γλυκό δεν έδεσε και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν προτάσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή με αποτέλεσμα τουλάχιστον για την περίοδο που διανύουμε ο Παναγιώτης Δημόπουλος να αποτελεί παρελθόν για το κανάλι των Λατσιών. Όσον αφορά στην περίπτωση της συμπαρουσιάστριάς του, Δήμητρας Μακρυγιάννη, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχει ήδη ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού, παρουσιάζοντας μικρά δελτία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.