ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε o γνωστός μαγαζάτορας Πόπης Βαρωσιώτης– Συγκινούν τα μηνύματα οικείων του «Εσύ μας μεγάλωσες…» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε o γνωστός μαγαζάτορας Πόπης Βαρωσιώτης– Συγκινούν τα μηνύματα οικείων του «Εσύ μας μεγάλωσες…» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο γνωστός και πολύ αγαπητός μαγαζάτορας Προκόπης Προκοπίου, απεβίωσε την Κυριακή 20/8, σε ηλικία 74 ετών.

Κηδεύεται η ώρα 14:00 το απόγευμα την Παρασκευή 25/8, από τον ιερό ναό Αγ. Κοσμά Αιτωλού (κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας) στη Λεμεσό, ο Προκόπης Προκοπίου, γνωστός και ως Πόπης Βαρωσιώτης, και όσοι τιμούν την μνήμη του καλούνται να παραστούν. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο καρκινοπαθών και φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και για τον Παγκύπριο Ατνιλευχαιμικό Σύνδεσμο «Ζωή». Ο Πόπης Βαρωσιώτης, κατάγεται από την κατεχόμενη Αμμόχωστο, ενώ διατηρούσε για πολλά χρόνια γνωστό γυράδικο στη Λεμεσό. Η απώλειά του Προκόπη, βύθισε σε θλίψη φίλους και συγγενείς, ενώ όσοι τον γνώρισαν, είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα. Συγκινούν ωστόσο, τα μηνύματα συλλυπητηρίων και αγάπης προς το πρόσωπό του, μέσω διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE