ΠΑΦΟΣ: «Ρήμαξαν» τον 52χρονο περιπτερά οι υπάλληλοι του – 22.300 ευρώ η ζημιά

ΠΑΦΟΣ: «Ρήμαξαν» τον 52χρονο περιπτερά οι υπάλληλοι του – 22.300 ευρώ η ζημιά

Στη σύλληψη δύο ομογενών προχώρησε την Τετάρτη 23/8 η Αστυνομία Πάφου, ηλικίας 42 και 40 ετών, από την Πάφο για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Τα δύο πρόσωπα  μεταξύ των ημερομηνιών 1/1/2017 μέχρι 14/8/17 φέρεται να  έκλεψαν από περίπτερο στην Πάφο όπου εργάζονται κάρτες paysafe, οι οποίες χρησιμοποιούνται για αγορές ίντερνετ, συνολικής αξίας 22.300 ευρώ. Παραπονούμενος είναι Ελληνοκύπριος, ηλικίας 52 ετών στην Πάφο. Αύριο τα δύο πρόσωπα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για την υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE