ΠΑΦΟΣ: «Ρήμαξαν» τον 52χρονο περιπτερά οι υπάλληλοι του – 22.300 ευρώ η ζημιά

ΠΑΦΟΣ: «Ρήμαξαν» τον 52χρονο περιπτερά οι υπάλληλοι του – 22.300 ευρώ η ζημιά

Στη σύλληψη δύο ομογενών προχώρησε την Τετάρτη 23/8 η Αστυνομία Πάφου, ηλικίας 42 και 40 ετών, από την Πάφο για υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Τα δύο πρόσωπα  μεταξύ των ημερομηνιών 1/1/2017 μέχρι 14/8/17 φέρεται να  έκλεψαν από περίπτερο στην Πάφο όπου εργάζονται κάρτες paysafe, οι οποίες χρησιμοποιούνται για αγορές ίντερνετ, συνολικής αξίας 22.300 ευρώ. Παραπονούμενος είναι Ελληνοκύπριος, ηλικίας 52 ετών στην Πάφο. Αύριο τα δύο πρόσωπα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για την υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE