Σύλληψη 42χρονης στην Πάφο για πλαστογραφία

Σύλληψη 42χρονης στην Πάφο για πλαστογραφία

Στη σύλληψη αλλοδαπής, ηλικίας 42 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, η οποία εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή της έγκυρο διαβατήριο που εκδόθηκε στην χώρα της, το οποίο όμως, όπως διαπιστώθηκε από τις ανακριτικές αρχές από περαιτέρω εξετάσεις, είχε μεν την φωτογραφία της, με άλλα όμως στοιχεία.

Η 42χρονη όπως διαφάνηκε απελάθηκε την 22η Ιουλίου του 2012 από την Κύπρο, μετά από καταγγελία της πρώην εργοδότριας της ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της την 1η Ιουνίου του 2012. Την Πέμπτη 24/8 εναντίον της 42χρονης, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα καταχωρηθεί υπόθεση για πλαστογραφία, εξασφάλιση εγγραφής στην Κυπριακή Δημοκρατία με ψευδή έγγραφα και απαγορευμένη μετανάστης .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE