«Ήθελα να πιάσω ένα πρωτάθλημα και πήγα στην Ανόρθωση»!

«Ήθελα να πιάσω ένα πρωτάθλημα και πήγα στην Ανόρθωση»!

Καλεσμένος την εκπομπή «Όλα Μάλε» ήταν το βράδυ της Τρίτης (22/08) ο παλαίμαχος άσος της Νέας Σαλαμίνας και της Ανόρθωσης, Πάμπης Ανδρέου.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στον Super Sport Fm 104.0:

Για την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα στην Ανόρθωση… «Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Στα 30 μου χρόνια ήθελα να πιάσω ένα πρωτάθλημα. Είχα προτάσεις από Ομόνοια και την Ανόρθωση. Μίλησα πρώτα με την Ομόνοια, πλησίασα, αλλά η Ομόνοια δεν ήξερε να παίρνει παίκτες. Τους έπιανε όλους η Ανόρθωση. Κάθε παίκτης έκλεινε σε πέντε λεπτά. Εμένα έκανε μια ώρα να με κλείσει. Πήγα στο σπίτι του κ. Κίκη, στην Αγία Νάπα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE