ΛΕΜΕΣΟΣ - ΒΥΘΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ: Νέο στοιχείο που προσδίδει περισσότερο μυστήριο – Εξετάσεις από ηλεκτρομηχανολογική

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΒΥΘΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ: Νέο στοιχείο που προσδίδει περισσότερο μυστήριο – Εξετάσεις από ηλεκτρομηχανολογική

Οι εξετάσεις της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας που κλήθηκε να διερευνήσει τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του περιπολικού στο νερό, στο λιμάνι Λεμεσού (20/08), προσέδωσαν περισσότερο μυστήριο στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα τα μέλη της ηλεκτρομηχανολογικής, μετά την ανέλκυση του περιπολικού, διαπίστωσαν ότι ο αστυνομικός που οπδηγούσε το όχημα, πριν εξέλθει αυτού είχε ανεβάσει το χειρόφρενο. Με απλά λόγια, δεν υπάρχει θέμα αμέλειας των αστυνομικών. Εδώ να σημειωθεί ότι τα μέλη της αστυνομικής δύναμης είχαν κληθεί σε ειδικό καθήκον στη διοίκηση της Λιμενικής Αστυνομίας. Το περιπολικό υπό άγνωστες για την ώρα συνθήκες κύλησε προς το Δυτικό κρηπίδωμα του λιμανιού και κατέληξε στο νερό. Στο περιπολικό δεν υπήρχε -τη στιγμή της πτώσης στο νερό- ούτε μέλος της δύναμης, ούτε οπλισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE