Δεν «ξεκολλούν» απ’ τον Σανγκόϊ!

Δεν «ξεκολλούν» απ’ τον Σανγκόϊ!

> style="text-align: justify"> >

Προκαλεί εντύπωση ότι μερικοί Απολλωνίστες πήγαν προχθές στο γήπεδο «DaNoi Αμμόχωστος» να δουν τον Γκαστόν Σανγκόι. Αναρτήθηκαν σχετικές φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, χθες ακούσαμε υποστηρικτές των κυανολεύκων να λένε – σε ραδιοφωνικές εκπομπές- ότι μπήκαν στη διαδικασία να δουν το Βαρωσιώτικο ντέρμπι, μόνο και μόνο για τον Αργεντινό άσο.

Υπάρχει σχέση αγάπης με τον συγκεκριμένο παίχτη, ο οποίος έκανε τρελά πράγματα με τη φανέλα της ομάδας. Τα δυο δικά του τέρματα πριν 4 χρόνια, ήταν καθοριστικής σημασίας, για να καταφέρει η ομάδα να παίξει για πρώτη φορά τους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ.

Η λατρεία που τρέφουν πολλοί Απολλωνίστες στο «αλάνι» είχε φανεί και πριν μερικές εβδομάδες όταν πήγε στην κεντρική κερκίδα του «ΑΕΚ Αρένα» για να παρακολουθήσει τον πρόσφατο αγώνα με την Αμπερτήν.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο Σινάτρα αποθέωσε την Μαρινέλλα: «Αν αυτή η γυναίκα βρισκόταν στην Αμερική, σε δύο μήνες θα ήταν πρώτο όνομα»
Απίστευτο περιστατικό: Τον σταμάτησαν για έλεγχο - Ποδηλάτης προσπάθησε να ξεφύγει και επιτέθηκε σε αστυνομικούς - Συνελήφθη με ναρκωτικά
Παραλίγο τραγωδία στα Πολεμίδια: Φωτιά ξέσπασε την ώρα που άντρας άλλαζε φιάλη υγραερίου
Έρχεται επικίνδυνο κοκτέιλ καιρού: Άνεμοι 6 μποφόρ , καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Κύπρο
ΒΙΝΤΕΟ: «Εκτελέσεις» ζώων με κυνηγετικά όπλα - Σκληρές καταγγελίες για «εγκλήματα» και συγκάλυψη με φόντο τον αφθώδη πυρετό
Στον «αέρα» η τελετή του Αγίου Φωτός; Οι αυστηροί περιορισμοί του Ισραήλ και το επεισόδιο με τον Καθολικό Πατριάρχη

 

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE