ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Ανθρώπινη τραγωδία – Δείτε σε τι σπίτι-τρώγλη ζει μια 15χρονη έγκυος με ένα παιδί 2χρονών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Ανθρώπινη τραγωδία – Δείτε σε τι σπίτι-τρώγλη ζει μια 15χρονη έγκυος με ένα παιδί 2χρονών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τραγική ιστορία μιας 15χρονης από τη Βουλγαρία αναδεικνύει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Havadis. Ένα νεαρό κορίτσι και 5 μηνών έγκυος βρέθηκε να ζει μέσα σε ένα σπίτι που θυμίζει σκουπιδότοπο και όχι κατοικία

Oι γείτονες όπως αναφέρεται ενημέρωσαν τον «Δήμο» της κατεχόμενης Κερύνειας για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι-σκουπιδότοπο με τον λεγόμενο Δήμαρχο Nidai Güngördü να στέλνει συνεργεία ώστε να καθαρίσουν την οικία και να γίνει ένα σπίτι κατοικήσιμο. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι αποκρουστικές και αποτυπώνουν το μέγεθος του προβλήματος, καθώς στο σπίτι δεν υπάρχει ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε καν τουαλέτα. Σε τέτοιες τριτοκοσμικές και ανθυγιεινές συνθήκες δεν μπορεί να ζήσει άνθρωπος, πόσο μάλλον ένα 15χρονο κορίτσι που μάλιστα είναι έγκυος, άλλα και ένα 2 χρόνο παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE