Μεγάλη φωτιά στην Ηλεία - Εκκενώνεται οικισμός

Μεγάλη φωτιά στην Ηλεία - Εκκενώνεται οικισμός

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 20/8 στην περιοχή Ροδινά της Ηλείας, κοντά στη Ζαχάρω Ηλείας.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, έχει διαταχθεί  η εκκένωση του οικισμού  Κοστομερά, καθώς η φωτιά προσεγγίζει τις οικίες. Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE