ΠΑΦΟΣ: «Ξέφυγε» 45χρονος Κύπριος - Περπατούσε και έβριζε κόσμο στην τουριστική περιοχή - «Έσπασαν» τα τηλέφωνα της Αστυνομίας

ΠΑΦΟΣ: «Ξέφυγε» 45χρονος Κύπριος - Περπατούσε και έβριζε κόσμο στην τουριστική περιοχή - «Έσπασαν» τα τηλέφωνα της Αστυνομίας

Πολίτες κατάγγειλαν στην Αστυνομία ότι, ένας 45χρονος άντρας κινείτο στην παραλιακή περιοχή της Κάτω Πάφου, και εξύβριζε πολίτες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", ένας 45χρονος Κύπριος συνελήφθη από την Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής 18/8, στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, μετά από καταγγελίες ότι εξύβριζε διερχόμενους πολίτες χωρίς να προκληθεί. Το επεισόδιο, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, διαδραματίστηκε στην τουριστική οδό Αγίου Αντωνίου. Ενώ, μετά από τις καταγγελίες πολιτών που δέχθηκε η Αστυνομία, πεζή περίπολος μετέβη στην περιοχή και εντόπισε όντως τον 45χρονο να προκαλεί έντονη ανησυχία στην περιοχή των μπυραριών και των κλαμπς. Οι αστυνομική που έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον 45χρονο και να τον επαναφέρουν στην τάξη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, έτσι προχώρησαν στη σύλληψή του, με τις κατηγορίες της πρόκλησης ανησυχίας και της δημόσιας εξύβρισης. Το Σάββατο 19/8, ο 45χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE