Ο Ντάνος μιλάει ανοιχτά για το σεξ στο Survivor και για την Ευρυδίκη

Ο Ντάνος μιλάει ανοιχτά για το σεξ στο Survivor και για την Ευρυδίκη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μιλώντας ανοιχτά για το σεξ κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, όπως για τη σχέση του με την Ευρυδίκη.

  Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν είδε ερωτικά κάποια συμπαίκτρια του, ο Ντάνος απάντησε τα εξής: «Δεν πήγα στο Survivor για να βρω κοπέλα και δεν έκανα ερωτικές σκέψεις μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι εδικά τους πρώτους δύο μήνες δεν είχαμε καθόλου σεξουαλικές ορμέςλόγω της έλλειψης τροφής». Συμπλήρωσε επίσης ότι «Μετά τους δύο μήνες έχεις σεξουαλικές ανάγκες,αλλά εκεί πας στην άλλη «σκάλα», που έχει να κάνει με το αν σε ενδιαφέρει ή όχι. Εμένα δεν με ενδιέφερε για πολλούς λόγους. Και τουλάχιστον σε ότι με αφορά μπορώ να πω σίγουρα ότι δεν έκανα sex μέσα στο Survivor. Ακόμη και με την Ευρυδίκη, που μείναμε οι δυο μας στο τέλος, δεν την κοίταξα πονηρά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE